Jooganavetan nettijooga

Tervetuloa joogaamaan silloin, kun sinulle sopii. Jooganavetan joogatunteja on nyt saatavilla uuden nettijooga -palvelumme kautta. Tarjolla on rauhoittavia ja rentouttavia joogatunteja sekä lämmittäviä ja dynaamisempia flowjooga -tunteja. Jooganavetan nettijoogat sopivat kaikille - tervetuloa kokeilemaan!

Joogatunnit

Flowjooga: Yhden jalan tasapainot (uutuus)

Kesto 60min | Katsottavissa 31.7. asti

Flowjooga on dynaaminen ja virtaava tunti, jossa annamme keholle virkistävää ja sykettä nostavaa liikettä. Tällä tunnilla keskitymme erityisesti yhden jalan tasapainoihin. Tervetuloa lämmittävän harjoituksen pariin.

Yinjooga: Immuniteetin vahvistus (uutuus)

Kesto 60min | Katsottavissa 31.7. asti

Yinjooga on rentouttava ja kehoa sekä mieltä rauhoittava harjoitus. Tällä tunnilla keskitymme erityisesti immuniteetin vahvistamiseen. Kiinalaisen lääketieteen mukaan Keuhkot ovat vastuussa immuniteetistamme ja tunnilla avataankin erityisesti rintakehän sekä käsien aluetta. Anna itsellesi tämä hetki rentoutumiseen ja keho ja mieli kiittävät.

Slow Flow: Lonkkien avaus

Kesto 60min | Katsottavissa 31.7. asti

SlowFlow tunti on aina se rauhallisempi flow-tunti, jossa teemme kehoa lämmittäviä ja voimistavia asanoita. Tunti etenee hitaaseen tahtiin, ja tunti sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Tällä tunnilla teemme hengitysharjoituksen, avaamme lonkkia ja tuomme lämpöä lantion seudulle. Loppuvenytysten kautta siirrytään vielä ihanaan loppurentoutukseen tunnin päätteeksi.

Rauhoittava Jooga: Alaselän vapautus

Kesto 60min | Katsottavissa 31.7. asti

Rauhoittava Jooga on rauhallinen harjoitus, jossa kevyesti lämmittelemme ja avaamme kehoa sekä keskitymme syvärentouttaviin venytyksiin. Tällä tunnilla vapautetaan erityisesti alaselän kireyksiä ja keskitytään paljon lantion seudun rentouttamiseen.

Hinnat

Kertamaksu 12€. Samalla maksulla myös koko perhe joogaa kerralla! Ihanaa kun olet mukana.

Maksutavat

  • MobilePaylla numeroon 74323
  • Mobiililiikuntaeduilla (Smartum, Edenred, epassi, Eazybreak)
  • Suoralla tilisiirrolla
    Vastaanottaja: Raakasoturi Oy
    Tilinumero: FI49 5396 0220 1759 55
    Viestikenttään: Tunnin nimi (esim. Rauhoittava jooga)

Ilmoitathan maksun jälkeen tekstiviestitse (045 1756 566) tai sähköpostitse (info@jooganavetta.fi), minkä tunnin valitsit. Maksun jälkeen saat viestillä salasanan, jonka avulla pääset katsomaan valitsemasi nettijoogavideon. Hyviä joogahetkiä!

Huom. Jooganavetan 10-kortilla ei tällä hetkellä voi ostaa nettijoogavideoita. Kaikkien voimassaolevien 10-korttien päivämäärää tullaan siirtämään koronan ajalta.

Kehitämme palveluamme koko ajan.