Jooganavetan nettijooga

Tervetuloa joogaamaan silloin, kun sinulle sopii. Tarjolla on rauhoittavia ja rentouttavia joogatunteja sekä lämmittäviä ja dynaamisempia flowjooga -tunteja. Jooganavetan nettijoogat sopivat kaikille - tervetuloa kokeilemaan!

Kaikki videot nyt vain 12 €!

Nyt koko valikoima hintaan 12 € ja joogaat kaksi viikkoa (27.1. - 10.2.2022)

Maksutavat

  • 10-kortilla (1 leima)
  • MobilePaylla numeroon 74323
  • Mobiililiikuntaeduilla (Smartum, Edenred, epassi, Eazybreak)

Maksun jälkeen ilmoita Jooganavetan Helinälle (puh. 045 1756 566), niin saat viestillä salasanan, jonka avulla pääset katsomaan nettijoogavideoita. Hyviä joogahetkiä!

Puhdistava Detox -kurssi

Kesto 3 x 60min

Detox-kurssi tarjoaa sinulle kolme erilaista harjoitusta kehon aineenvaihdunnan boostaamiseen ja energioiden herättelyyn.

Flowjooga: Yhden jalan tasapainot

Kesto 60min

Flowjooga on dynaaminen ja virtaava tunti, jossa annamme keholle virkistävää ja sykettä nostavaa liikettä. Tällä tunnilla keskitymme erityisesti yhden jalan tasapainoihin. Tervetuloa lämmittävän harjoituksen pariin.

Yinjooga: Immuniteetin vahvistus

Kesto 60min

Yinjooga on rentouttava ja kehoa sekä mieltä rauhoittava harjoitus. Tällä tunnilla keskitymme erityisesti immuniteetin vahvistamiseen. Kiinalaisen lääketieteen mukaan Keuhkot ovat vastuussa immuniteetistamme ja tunnilla avataankin erityisesti rintakehän sekä käsien aluetta. Anna itsellesi tämä hetki rentoutumiseen ja keho ja mieli kiittävät.

Slow Flow: Lonkkien avaus

Kesto 60min

SlowFlow tunti on aina se rauhallisempi flow-tunti, jossa teemme kehoa lämmittäviä ja voimistavia asanoita. Tunti etenee hitaaseen tahtiin, ja tunti sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Tällä tunnilla teemme hengitysharjoituksen, avaamme lonkkia ja tuomme lämpöä lantion seudulle. Loppuvenytysten kautta siirrytään vielä ihanaan loppurentoutukseen tunnin päätteeksi.

Slow Flow: Lempeät kierrot

Kesto: 60min

Anna lempeän ja lämmittävän harjoituksen haastaa sinua hidastamaan. SlowFlow tunti on rauhallisesti etenevä flow-harjoitus, joka sopii kaikille. Tunnilla lämmitellään kehoa ja tehdään hitaasti etenevä flow seisten. Loppuvenytysten kautta siirrytään vielä ihanaan loppurentoutukseen tunnin päätteeksi.

Rauhoittava Jooga: Alaselän vapautus

Kesto 60min

Rauhoittava Jooga on rauhallinen harjoitus, jossa kevyesti lämmittelemme ja avaamme kehoa sekä keskitymme syvärentouttaviin venytyksiin. Tällä tunnilla vapautetaan erityisesti alaselän kireyksiä ja keskitytään paljon lantion seudun rentouttamiseen.

Rauhoittava Jooga: Ylävartalon kireydet

Kesto: 60min

Rauhoittava Jooga antaa sinulle aikaa pysähtymiseeen ja rentoutumiseen. Tämä harjoitus on täydellinen sinulle kuka kaipaat palautumista arjen kiireiden keskellä. Tunnin alku sisältää kehoa lämmittäviä lempeitä liikkeitä, jotka valmistavat meitä pitkiin rentouttaviin syvävenytyksiin.

Herättelevä AamuFlow

Kesto: 60min

Tervetuloa virkistävän AamuFlown pariin! Teemme kehoa ihanasti herättelevän ja energisoivan Flowjoogatunnin, joka antaa virtaa koko päiväksi. Tunti päätetään palauttaviin venytyksiin ja loppurentoutukseen. Aloita päivä parhaalla mahdollisella tavalla!