Virkistyspäivä

Kaipaatko työporukallesi hyvinvointia tai haluatko järjestää ystävillesi ihanan rentouttavan hetken joogan parissa? Oli se sitten tyky- tai tyhy-päivä, polttarit tai synttärit, niin kaikki onnistuu!

Kaikki hyvinvointipäivämme sisältävät rentoutumista - joogaa, äänimaljarentoutusta, meditaatiota tai ohjattuja hengitys- tai rentoutusharjoituksia. Valitse mikä sopii teille parhaiten ja yhdistä se vielä herkulliseen kasvisruokaan ja päivänne on valmis!

Virkistyspäivä kesäkaudella

Haluaisitko hemmottelevan joogahetken ja aamiaisen ystäviesi kanssa tai tarvitsetko tilan, jossa järjestää rennolla otteella palaveri työyhteisön kanssa, jonka jälkeen voitte nauttia saunasta, uimisesta ja virvokkeista?

Jooganavetalla järjestämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan hyvinvointihetken tai -päivän joko suomen tai englannin kielellä.

- Kesäkaudella (touko-syys) Jooganavetta toimii navetan vintillä, jossa virkistyy kerrallaan jopa 25 henkilön porukka. Vintillä vanhat lankkulattiat narisevat räsymattojen alla ja vanhat esineet koristavat salia luoden vanhanajan tunnelmaa.

Uimaan ja saunaan

Virkistyspäivän päätteeksi voitte pulahtaa virkistävään luonnonlampeemme. Myös puulämmitteinen pihasaunamme on käytössänne ja kutsuu teidät rentoutumaan. Sauna ja uinti on ihana rentoutus yhteisen päivän tai joogatunnin päätteeksi ja lähdette takaisin kotiin levänneinä ja virkeällä mielellä.

- Lampemme suo- ja lähdepohjainen vesi pysyy raikkaana myös kesähelteellä. Tervetuloa virkistymään.

Tervetuloa rentoutumaan Jooganavetalle!

Ole yhteydessä iloiseen Jooganavetan vetäjään Helinään ja tehdään teille onnistunut hetki hyvinvoinnin parissa.

Ota yhteyttä
+358 45 1756 566
info@jooganavetta.fi

Helinän rauhallisille joogatunneille voit tulla, vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta joogasta tai olet kankea kuin mikä. Jooga sopii kaikille :)

Recreation day

Are you looking for a nice place to organize an event for your work team or friends? Whether it's a tyky or tyhy day, a bachelorette party or a birthday, we are happy to help you.

We at Jooganavetta can organize a day of well-being that suits your needs, in Finnish or in English. Would you like a wonderful pampering moment with yoga & breakfast for your friends or do you need a relaxed space where you can have a meeting with colleagues and enjoy sauna, swimming and refreshments afterwards? All our well-being days always include some form of relaxation - Tibetan singing bowls, soft or more dynamic yoga or a controlled breathing/relaxation exercise. You can choose which ever suits your needs. Combine it with delicious vegetarian/vegan food and your day is set!

Our wood sauna invites you to relax with maximum of around 10-12 people. Take a refreshing dip in our small natural pond and enjoy your day.

We organize recreation days in the summer time between May and September.