Virkistyspäivä

Kaipaatko työporukallesi hyvinvointia tai haluatko järjestää ystävillesi ihanan hemmottelevan hetken joogan parissa? Oli se sitten tyky- tai tyhy-päivä, polttarit tai synttärit, niin kaikki onnistuu! Jooganavetalla järjestämme juuri teidän tarpeisiin sopivan joogatunnin - oli se sitten rentouttava tai dynaamisempi tunti. Joogatunnin jälkeen on aina tarjolla luomuteetä.

- Jooganavetan alakerran sali on tunnelmallinen tila, jossa voimme järjestää virkistyspäivän talvikaudella (syys-touko) 6-12 henkilölle. Vanhat kalkitut tiiliseinät, lautakatto sekä vanhan rakennuksen raikas ilma tekevät tilasta täydellisen paikan virkistäytymiseen ja rentoutumiseen.

- Kesäkaudella (kesä-elo) Jooganavetta toimii navetan vintillä, jossa virkistyy kerrallaan jopa 25 henkilön porukka. Vintillä vanhat lankkulattiat narisevat räsymattojen alla ja mummolan vanhat esineet koristavat salia luoden vanhanajan tunnelmaa.

Esimerkkejä

Räätälöity joogatunti 90MIN + luomutee

  • Rauhoittava Jooga - palauttava ja todella rentouttava harjoitus, jossa matoilla makoillen lempeästi lämmittelemme ja venytämme kehoa
  • SlowFlow - rauhallisesti etenevä lämmittävä joogatunti, joka päätetään aina loppuvenytyksiin ja rentoutukseen
  • Virkistävä Flow - virtaava ja dynaamisempi tunti, jossa syke nousee ja lämpö virtaa. Lopputunnista aina rentoutus.

Tervetuloa rentoutumaan Jooganavetalle!

Ole yhteydessä iloiseen Jooganavetan vetäjään Helinään ja tehdään teille onnistunut hetki hyvinvoinnin parissa.

Ota yhteyttä
+358 45 1756 566
info@jooganavetta.fi

Helinän rauhallisille joogatunneille voit tulla, vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta joogasta tai olet kankea kuin mikä. Jooga sopii kaikille :)