Retriitit

Uutta! Jooganavetta aloittaa retriittien järjestämisen ulkomailla. Euroopan retkemme aikana talvella 2024 löysimme ihanan paikan keskeltä Etelä-Espanjan vuoristoa, jossa järjestämme nyt ensimmäisen retriittimme. Tervetuloa matkaan kanssamme.


Voimaannu vuoristossa -joogaretriitti

La 18. – Pe 24.1.2025

Antequera, Malaga, Espanja

- Tervetuloa Andalusian ihaniin vuoristomaisemiin.

Haluaisitko paeta talven pimeyttä valoisaan Etelä-Espanjaan, vuorten ja oliivipuiden keskelle? Tämä retriitti on sinua varten, jos kaipaat hengähdystä arjen kiireisiin sekä haluat nauttia lempeästä lämmöstä ja liikkeestä. Joogaohjaajasi Helinä Pohjanlehto johdattaa sinut päivittäin rauhallisiin jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksiin, jokaisen omaa harjoitusta kunnioittaen. Tervetuloa mukaan, tälle retriitille et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

Tämä retriitti sisältää:

 • Herättelevän ja virkistävän SlowFlow -aamujoogan joka päivä
 • Iltarentoutuksen Yinjoogan, äänimaljojen sekä rummun parissa joka päivä
 • Pranayamaa eli hengitysharjoituksia
 • Meditaatiota luonnon helmassa
 • Ulkoterassien sekä altaan vapaan käytön
 • Vapaavalinnaisia päiväretkiä lähiseudulle
 • Runsaasti aikaa itselle lepäillen, kävellen, rentoutuen
 • Täyden ylläpidon ruokien suhteen
 • Majoittumisen yhden tai kahden hengen huoneissa
 • Lennot ja lentokenttäkuljetukset

- Dragonfly House -retriittikeskus on perustettu vanhalle maatilalle keskelle vuoria ja oliivipuita.

Retriitti järjestetään Dragonfly House -retriittikeskuksessa, joka on perustettu remontoidulle vanhalle espanjalaiselle maatilalle. Retriittikeskus sijaitsee vartin ajomatkan päässä Antequeran historiallisesta kaupungista ja noin tunnin ajomatkan päässä Malagasta.

Retriitin tarjonta

Tämä retriitti tarjoaa kaksi joogaharjoitusta päivittäin vaihdellen aamun lempeän dynaamisesta SlowFlow- tunnista illan rentouttaviin Yinjoogaharjoituksiin. Tulopäivänä rentoudumme iltaharjoituksen parissa ja lähtöpäivänä virkistäydymme aamuharjoituksella. Lisäksi rentoudumme äänimaljojen ja rummun äärellä ja teemme päivittäin myös meditaatio- ja pranayamaharjoituksia. Harjoitusten välillä sinulle jää myös reilusti omaa aikaa rentoutuen tai lähiseutuja tutkien.

- Joogaamme ja meditoimme ulkona säiden salliessa ja hengitämme raikasta vuoristoilmaa.

Säiden salliessa joogaamme ja meditoimme paljon myös ulkona kauniissa vuoristomaisemassa. Retriittikeskuksella on kaikki joogavälineet sinua varten, mutta ota toki oma matto mukaan, jos haluat. Retriitillä sinun ei tarvitse huolehtia ruokailuista, koska Dragonfly House:n keittössä valmistuu joka päivälle kasvipohjainen runsas aamiaisbuffet, ravitseva lounas sekä maittava iltaruoka iltapäivän välipaloja unohtamatta. Kahvia ja teetä sekä hedelmiä ja jäätelöä on saatavilla koko oleskelusi ajan. Nauti siis herkullisista valmiista aterioista!

- Joogasali on entisöidyssä vanhassa tallissa - nauti maisemista ja valoisan salin tunnelmasta.

Voit myös varata retriitin ajalle jonkun ihanista hoidoista tai hieronnoista, joita retriittikeskuksen omistaja Helen sekä paikalliset muut ammattilaiset tarjoavat. Hoidot varataan paikanpäällä ja maksetaan käteisellä.

Etelä-Espanjan vuoristossa lämpötila tammikuussa päivisin on lempeä, n. 15-20 astetta, aamut ja illat ovat viileämpiä. Auringon paistaessa lämpö tuntuu ihanalta, joten varaa mukaan myös hellevaatetta lämpimän villapuseron ja -sukkien lisäksi. Mukavat kengät ja tuulitakki ovat myös paikallaan.

Joogaretriittikeskuksella on ulkoterassialueella oma uima-allas, joka kutsuu virkistäytymään. Uima-altaan vettä ei ole lämmitetty, joten täällä pääset nauttimaan viileämmän veden rentouttavasta vaikutuksesta.

- Talolla on uima-allas, jonka viileä vesi kutsuu virkistäytymään.

Retriitin hinta

Retriitin hintaan kuuluu:

 • Lennot ja lentokenttäkuljetukset
 • Koko joogaohjelma retriitin ajalle
 • Majoitus
 • Ruokailut (aamiainen, lounas, välipala ja illallinen. Lisäksi hedelmiä ym. snackia saatavilla koko retriitin ajan)

Retriitin hinta 2 HH: 1490 €

Retriitin hinta 1 HH: 1820 €

Retriitistä maksetaan ennakkomaksu 300 € / hlö, joka erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Lopullinen summa erääntyy 45 päivää ennen lähtöä.

Hintaan ei kuulu:

 • Matkavakuutus: Huolehdithan omasta henkilökohtaisesta matkavakuutuksestasi, esim. sairastumisen varalle.
 • Päiväretket kohteessa: Vapaaehtoisia päiväretkiä järjestetään haluttaessa. Retket varataan ennen retriittiä ja maksetaan paikanpäällä käteisellä.
 • Hoidot retriitin aikana: Hoidot varataan paikanpäällä ja maksetaan käteisellä.

Majoitus yksilöllisissä huoneissa

- Voit majoittua yhdessä ystäväsi kanssa tai toisen joogin kanssa tunnelmallisissa maatalon huoneissa.

Majoitu joko yksin tai kaksin viehättävän entisöidyn maatalon huoneissa, joissa kaikissa on oma uniikki sisustuksensa ja oma kylpyhuoneensa. Valitse siis, haluatko jakaa huoneesi kaverin tai toisen joogin kanssa vai nautitko mielummin omasta rauhasta ja varaat huoneen kokonaan omaksesi. Jos matkustat ystävän kanssa, ilmoitathan kämppäkaverisi varausta tehdessäsi info@jooganavetta.fi

- Jos kaipaat enemmän omaa rauhaa, voit varata huoneen myös kokonaan itsellesi.

Kaikki huoneet on rakkaudella suunniteltu antamaan sinulle paikan palautumiseen ja rentoutumiseen.

Ravitsevaa kasvisruokaa

Retriitillä sinun ei tarvitse huolehtia ruokailuista, koska Dragonfly House:n keittössä valmistuu joka päivälle kasvipohjainen runsas aamiaisbuffet, ravitseva lounas sekä maittava iltaruoka iltapäivän välipaloja unohtamatta. Kahvia ja teetä sekä hedelmiä ja jäätelöä on saatavilla koko oleskelusi ajan. Nauti siis herkullisista valmiista aterioista! Raaka-aineet kasvatetaan joko omassa puutarhassa tai hankitaan lähiseudulta. Kasvipainotteinen ruoka hellii kehoasi ja mieltäsi ja retriitin jälkeen sinulla on ihania uusia ideoita omaan kevyempään ruokavalioon. Tarjoiltava ruoka sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Huomioimme myös allergiasi ja ruokavaliorajoituksesi.

- Nauti valmiista ruoista koko retriitin ajan - kasvipohjainen ruoka hemmottelee ja ravitsee ihanasti!

Ihania kohteita lähiympäristössä

Olemme valinneet muutamia kohteita lähiseudulta, jonne järjestämme retken halukkaille. Pääsemme tutustumaan historialliseen Antequeran kaupunkiin, jurakauden mahtavaan vuoristomaisemaan ja biodynaamiseen oliiviöljytilaan. Retket varataan ennen retriittiä ja maksetaan käteisellä paikanpäällä. Retki toteutuu 4 osallistujan minimillä.

Retket:

1. Antequera – Andalucian sydän. Historiallinen kaupunki vuorten keskellä kutsuu sinut tutustumaan maurilaisen linnoituksen uumeniin, kauniisiin kirkkoihin ja maisemiin. Kaupunki on historiaa ja pieniä kujia pullollaan, unohtamatta viehättäviä kahviloita ja ravintoloita levähtämiseen. Kierroksella tutustutaan Alcazaban linnaan, Santa Marian kirkkoon sekä kaupungin museoon. Aikaa jää runsaasti myös omalle tutkimiselle. Hinta: 35 € / hlö

- Antequeran kaunis kaupunki kutsuu tutustumaan sen kapeille kujille ja historiaan.

2. El Torcal – vaellus jurakauden maisemiin.Tämä upea kalkkikivestä vuosimiljoonien aikana syntynyt vuoristomaisema tarjoaa sinulle vaelluksen ikiaikaisten kivilohkareiden keskellä. Vuoren laelle ajetaan autolla ja pääset tutustumaan luontokeskukseen. Samalla voit nauttia kahvit maisemaa ihaillen. Lyhyempi vaellusreitti vie n. 1h ja voit valita kuljetko haastavamman reitin kivilohkareiden keskellä vai käveletkö tasaisempaa maastoa näköalapaikalle. Hinta: 25 € / hlö

- El Torcalin vaellusreitillä pääset näkemään upeita jurakauden maisemia.

3. Oliiviöljyn maassa – tutustu oliivien viljelyyn maatilalla. Lähde tutustumaan palkintoja voittaneeseen oliiviöljyyn historialliselle maatilalle keskelle vuoria. Kierroksella tutustut tuotannon eri vaiheisiin ja opit mitä kaikkea laadukkaan, biodynaamisen oliiviöljyn valmistamiseen tarvitaan. Luvassa myös maistiaisia ja voit ostaa oman pullon tuliaiseksi kotiin. Hinta: 45 € / hlö

- Pääset myös tutustumaan oliiviöljyn valmistukseen.

Esimerkkipäivä

Talolla on aina tarjolla hedelmiä sekä itsepalveluna kahvia & teetä, jos haluat nauttia jotain jo ennen aamujoogaa.

 • Klo 8-9.30 Aamujooga auringon noustessa
 • Klo 9.30-10.30 Aamiainen
 • Klo 11-13 Omaa aikaa, hoitoja, kävelyä lähiympäristössä
 • Klo 13-14 Lounas
 • Klo 14-16 Päiväretki lähiympäristöön / omaa aikaa / välipalaa
 • Klo 16.30-18.30 Yinjooga / meditaatio / äänimaljarentoutus auringon laskiessa
 • Klo 18.30-19.30 Päivällinen

Laskeudu iltaan takkatulen äärellä jutellen tai omassa rauhassa kirjaa lueskellen. Nauti ja rentoudu. Hiljaisuus talolla klo 22 takaa kaikille rauhalliset unet.

Retriitin varaaminen

Alla olevasta linkistä pääset varaamaan paikan retriitille. Voit valita haluatko jakaa huoneen ystäväsi tai toisen joogin kanssa tai voit varata huoneen kokonaan itsellesi. Jos tulet yhdessä ystävän kanssa, ilmoita meille kämppiksesi nimi sähköpostitse info@jooganavetta.fi

Varaa retriitti »

Matkanjärjestäjänä yhdessä Jooganavetan kanssa toimii OnActive -matkatoimisto. OnActive (TravelOn Matkat Oy) on kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä vastuullinen matkanjärjestäjä.

Peruutusehdot

Tutustu OnActive -matkatoimiston peruutusehtoihin täältä: https://varaus.onactive.fi/peruutusehdot

Tervetuloa mukaan!

Olet lämpimästi tervetullut mukaani tälle rentouttavalle retriitille Andalusian kauniiseen vuoristoon. Olethan yhteydessä, jos sinulle tulee kysyttävää.

Terveisin,
Jooganavetan Helinä

info@jooganavetta.fi
045 1756 566

- Lähdetkö mukaani nauttimaan Etelä-Espanjan valoisammasta ja lämpimämmästä talvesta?

Tutustu Dragonfly House -retriittikeskukseen: https://www.dragonflyhousespain.com