Äänimaljarentoutus

Tarjoamme Jooganavetalla äänimaljarentoutuksia ryhmille.

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hoito niin keholle kuin mielelle. Tämä kokonaisvaltainen rentoutus antaa sinulle aikaa pysähtyä ja nauttia vain hetkestä oman hyvinvoinnin parissa. Äänimaljojen lempeä värähtely kulkee syvälle kehosi kudoksiin ja laittaa solusi värähtelemään rentouttaen ja elvyttäen. Äänimaljarentoutuksella voit saada apua pitkittyneeseen stressiin, hermoston ylivireystiloihin, jännityksiin ja mm. unettomuuteen. Äänimaljarentoutukseen voit tulla myös raskaana ollessa.

- Äänimaljojen värähtely on kuin vedenpinnan värähtelyä kiven osuessa pintaan; värähtely etenee aallon lailla ja yltää syvälle kehoon. Ihmiskehossa on yli 70% vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea. Värähtely saavuttaa kehossasi jännitystilat syvemmältä kuin hierojan sormet antaen sinulle kokonaisvaltaisen ja syvän rentoutuksen.

Äänimaljarentoutus ryhmälle

Äänimaljarentoutuksessa asetumme makuulle lämpimän alustan päälle ja peittelemme itsemme viltin alle. Rentoutuksen edetessä voit vaihtaa asentoa, jos sille on tarvetta. Voit osallistua rentoutukseen myös istuma-asennossa, mikä vain tuntuu sinulle hyvältä. Rentoutuksen aikana ohjaaja soittaa erikokoisia metallisia äänimaljoja luoden rauhoittaviä äänimaailmoja. Rentoutus päätetään aina äänien vastapainoksi hetken hiljaisuuteen, jolloin saatat vaipua vielä syvemmälle rentouteen.

- Rentoutukseen saattaa nukahtaa, mikä ei vähennä rentoutuksen tehoa, vaan äänen värähtely etenee kehossasi myös unten mailla. Maljojen äänimaailma viekin sinut usein unenomaiseen tilaan, josta heräät levänneenä ja virkistyneenä. Olo rentoutuksen jälkeen voi olla myös aluksi väsynyt, mutta usein virkistävän vaikutuksen huomaa viimeistään seuraavana päivänä. Jokainen kokee rentoutuksen omalla tavallaan.

Kysy tarjousta rentoutukseen yksityistilaisuutena joko Jooganavetan tai yrityksesi tiloissa. Tutustu virkistyspäivään.

Ota yhteyttä
+358 45 1756 566
info@jooganavetta.fi

Tervetuloa rentoutumaan!