Rentoudu & Palaudu - Joogahetki keholle ja mielelle

Tervetuloa rentoutumaan keskikesän iltaan. Liikutamme kehoa lempeästi ja kuuntelemme sen viestejä, rentoudumme Yin-joogan parissa ja annamme Sointukylvyn maadoittaa meidät kohti täydellistä rentouden tilaa.

Tervetuloa nautiskelemaan kesäillan rauhallisesta hetkestä yksin tai ystävän kanssa. Laskeudumme harjoitukseen alkumeditaation kanssa ja kuuntelemme kehomme viestejä. Jatkamme lempeästi kehoa liikutellen ja herätellen ja keskitymme rauhalliseen hengitykseen. Joogaharjoitus päätetään vielä syvärentouttaviin venytyksiin antaen keholle aikaa palautumiseen.

Lopuksi vetäydymme matoille makoilemaan vilttien alle ja päästämme irti kaikesta tekemisestä ja liikkeestä. Sointukylpy äänimaljojen ja rummun rauhallisen soinnin äärellä rentouttaa sinut unenomaiseen tilaan. Tämän joogahetken jälkeen jatkat matkaasi levänneenä ja virkistyneenä.

Huomioithan, että olemme vintillä ulkoilman lämpötilassa, joten viileämmän kelin sattuessa ota päälle lämmintä ja oma viltti. Ota mukaan myös oma alusta, jos mahdollista. Lisää vilttejä ja mattoja saat lainaan Jooganavetalta.

Tunnin päätteeksi teetarjoilu ja pientä naposteltavaa. Voit myös pulahtaa uimaan luonnonlampeemme.

Joogahetken ohjaa Helinä Pohjanlehto.

Tervetuloa!